USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську будівля завалилася на дах авто

11 Травня 2014 16:10
Цегляний сміттєзбірник обвалився прямо на дах автомобіля. Це сталося по проспекту Дружби, 25, що одразу за РАЦСом неподалік міської ради Нововолинська.

Очевидці події стверджують, що авто Виробничого управління комунального господарства щойно заїхало до сміттєзбірника, коли раптом дах будівлі рухнув і цегла зі стін засипала кузов. Інформацію підтвердили і на обслуговуючому підприємстві, - інформує Нововолинськ діловий.

«Така прикрість справді мала місце, - розповідає начальник ВУКГ Артем Жигалюк. – На щастя, травмованих немає».

Будівля перебувала в аварійному стані, про що ми неодноразово повідомляли. Одначе грошей на переобладнання цього року не було передбачено.

«Тепер, думаю, дещо зробимо своїм коштом, а щось може і з тих екологічних грошей перепаде. Правда, їх завжди треба погоджувати з Житлово-комунальним об’єднанням, бо саме туди ці фінанси надходять», - додає посадовець.

Мешканці прилеглих будинків, кажуть, шоковані тим, що трапилося. Адже неодноразово діти та підлітки бавилися на даху сміттєзбірника і якби це трапилося за інших обставин, наслідки були б значно трагічніші.

До речі, за минулі кілька років силами ВУКГ було переобладнано з десяток сміттєзбірників по всьому місту. Лишилося ще три. Два з них теж знаходяться у аварійному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дмитро Показати IP 11 Травня 2014 16:12
будівля ))) ще напишіть торговий центр
костя Показати IP 11 Травня 2014 16:56
ахахах .. торговий центр )
Слава Показати IP 11 Травня 2014 19:23
коментар було видалено
Olha Показати IP 11 Травня 2014 20:40
Це шо,в центрі міста така гидота?!А поставити нормальні контейнери,що закриваються (знизу ножна педаль),не так гарно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus