USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську – ДТП на перехресті. ОНОВЛЕНО

29 Квітня 2016 11:56
Дорожньо-транспортна пригода за участю двох авто трапилася у Нововолинску вчора, 28 квітня, близько 14:00 години. Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал. Зокрема, в прес-службі ГУНП розповіли подробиці.

«Renault Kangoo» на швидкості врізався у «Fiat Dukato», зачепив мікроавтобус і перевернувся. Троє волинян, в тому числі, дитина, отримали тілесні ушкодження.

За кермом «Renault» перебував 19-річний мешканець Володимир-Волинського району. Виконуючи маневр обгону, водій допустив зіткнення із автомобілем «Fiat Dukato», під керуванням 47-річного місцевого жителя.

Внаслідок автопригоди троє пасажирів «Renault» отримали тілесні ушкодження. Серед них 2-річний хлопчик. Медики діагностували у нього струс головного мозку, забій лобної діялнки голови і носа, осаднення обличчя, струс головного мозку під питанням. Після огляду медиків та надання першої допомоги постраждалі від госпіталізації відмовилися.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus