USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Нововолинську «Фольксваген» зніс зупинку. Фото

3 Листопада 2016 09:29
Дорожньо-транспортна пригода, під час якої легковик збив зупинку громадського транспорту, трапилася у ніч з 1 на 2 листопада в Нововолинську.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Так, у ніч з 1 на 2 листопада на вулиці Луцькій водій автомобіля «Фольксваген» здійснював поворот на вулицю Коцюбинського. Натомість водій легковика, що рухався позаду, не вибравши безпечну дистанцію та не врахувавши дорожню обстановку, допустив зіткнення з першим авто. Внаслідок цього «Фольксваген» відкинуло на зупинку громадського транспорту.
На щастя, тілесних ушкоджень ніхто не отримав.

Окрім того, 2 листопада на виїзді з міста Нововолинськ, жінка, керуючи автомобілем «Рено», скоїла наїзд на пішохода, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, йшов по центру проїжджої частини. На щастя, пішохід не зазнав складних тілесних ушкоджень та до лікарів за допомогою не звертався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus