USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську хочуть створити Алею Слави для полеглих у війні жителів громади

13 Вересня 2022 21:18
На території кладовища поблизу шахти № 2 у Нововолинську ініціюють створення проєкту Алея Слави Героїв для полеглих у війні мешканців Нововолинської громади.

Як зазначив міський голова Борис Карпус, така практика склалась у багатьох містах України, аби поховання наших Героїв відбувалось в одному відведеному місці задля проведення поминальних заходів та облаштування Алеї Слави Героїв. Про це інформує БУГ.

Наразі на даній території хоронять лише за бажанням сім’ї полеглих захисників.

На брифінгу також повідомили, що було виділено 3 млн гривень на зимову форму княжої бригади. Представники влади надалі шукатимуть кошти для забезпечення матеріально-технічного становища військових.

З жовтня місяця гроші планують виділяти також на харчування дітей учасників АТО та військових, які боронять державу на фронті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus