USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську невідомий намагався задушити жінку

14 Вересня 2018 09:08
У Нововолинську біля виконкому високий чоловік у синіх джинсах намагався напасти на жінку й робив спробу задушити (на фото червоною стрілкою позначено місце нападу) .

Про це повідомляє Радар.

13 вересня ісля 21-ї години жінка поверталася з роботи. Почула, що хтось наздоганяє її бігцем у темряві, метнулася в сторону.

А невідомий чолов’яга вже розставив руки, аби схопити її за шию.

Її різкий маневр збив його з пантелику.

Жінка почала кричати, люди визирнули з дворів.

Нападник утік у бік “Нічного експресу” (колишній магазин “Корова” на вулиці Кобзаря), поряд маєток мера.

Жінка пішла далі вулицею Кобзаря, побачила, що він іде їй назустріч. Він теж її помітив і знову сховався у тому ж районі – біля “Корови”.

Поліцію повідомили.

Прикмети: лисий чи стрижений під нуль, років під 30, ріст приблизно 1,78-1,8 м, блакитна толстовка (поло), сині джинси, чорна сумка через плече.

Жінка, яка ледь не стала його жертвою, стверджує: його не цікавила її сумочка, він мав намір задушити чи згвалтувати.

Вона вже пережила одне вуличне пограбування, тому запевняє: це маніяк. З її слів, грабіжник би просто вирвав сумку з рук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
анонім Показати IP 14 Вересня 2018 09:15
Весело бути жінкою. Натомися на роботі, іди в темноті неосвітленою вулицею, і тут ще якась маньячина замість того щоб десь працювати чи просто сидіти і не вилазити з доми, хоче позбавити життя бо йому не має чим більше зайнятися. Жінки не маньячять чоловіків. Добре що люди ще повиходили, бо в нашому суспільстві стараються нічого не чути і не бачити.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 14 Вересня 2018 11:17
Я в шоцi, друзi!
Вася Показати IP 14 Вересня 2018 11:27
А де поліція? ???? Чи наша поліція спить чи кришує маньяків ? Дожились! Жінка йде з роботи а чоловіки -поліціанти сплять!!!!! Уряд теж спить і нчого не робить!!! Уряд у відставку так як не справляються з обовязками ні один Міністр!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Коли буде порядок в Україні пане Гройсман???!!!!
АНАТОЛЬ_ до Вася Показати IP 14 Вересня 2018 11:35
Так от i я про те саме питаюсь, шановна панi, не думайте шо ви одненька тим переймаетеся. Гройсман то велика людина, йому не до цього, а тута треба шоб полiцiя на водила той порядок в городi. Шоб наркоманов та алкашив гоняла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus