USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Нововолинську – новий керівник поліції

3 Лютого 2022 16:41
У відділенні поліції № 1 (м. Нововолинськ) Вололимир-Волинського районного відділу поліції представили нового керівника – Олега Бончака.

2 лютого начальник Володимир-Волинського районного відділу поліції майор поліції Василь Майданюк представив особовому складу відділення поліції № 1 нового керівника підрозділу.

До сьогодні відділення поліції у місті Нововолинськ очолював підполковник поліції Олександр Ципко, який згідно наказу по особовому складу ГУНП у Волинській області очолить слідчий відділ Володимир-Волинського районного відділу поліції.

«Безпека громади, захист прав людини та протидія кримінальним правопорушенням є одними із пріоритетів діяльності поліції. Впевнений, що нові керівники спільно з особовим складом гідно виконають поставленні завдання», – зазначив майор поліції Василь Майданюк.

Олег Бончак раніше очолював Ківерцівський районний відділ поліції.

Народився 1982 року народження, має три вищі освіти.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2004 році рядовим міліціонером. Службу проходив на посадах в кадрах, в слідстві, а в 2014 році був призначений на керівну посаду в Турійському районному відділі УМВС України у Волинській області, де працював до грудня 2019 року.

До призначення у Ківерцівський район, працював на посаді дільничного офіцера сектору превенції Ковельського відділу поліції ГУ НП у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus