USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Нововолинську обрали найкращий голос міста

4 Квітня 2016 22:45
Фінал вокального талант-шоу «Голос міста» відбувся 3-го квітня у Нововолинському міському палаці культури. Про це повідомляє Буг.

З грудня по січень тривав відбірковий тур, у березні – півфінал. У фінал пройшли такі учасники як Олександр Чишій (тренер – Інна Кравчук), Микола Лукашук, вихованець Наталії Плясун, Любов Франчук (наставник – Людмила Бережна) та Назар Олійник із команди Вікторії Харатіної.

Учасники виконали по 2 пісні, після чого гості повинні були визначити, хто ж, на їхню думку, достойний звання «Голосу міста».

Варто зазначити, що Назар Олійник виступив із живою музикою – під гітару та із своїм гуртом. Підтримали своїх вихованців піснями і їхні тренери.

Також виступили вихованці клубів спортивного танцю «Ча-ча-ча», «Ми із джазу» та тріо «Гармонія» із музичним привітанням.

Отож, переможцем вокального талант-шоу «Голос міста» у Нововолинську став Микола Лукашук, який набрав 90 голосів. Назару Олійнику до перемоги не вистачило всього 4 голоси. За Олександра Чишія проголосувало 74 гостей, а за Любов Франчук – 73.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus