USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Нововолинську одружилась перша пара, яка зареєструвала заяву онлайн

31 Серпня 2016 18:58
У Нововолинську одружилася пара, яка перша в місті скористалася пілотним проектом Міністерства юстиції і подала заявку на реєстрацію шлюбу через інтернет.

Урочиста церемонія відбулася 30 серпня 2016 року, - повідомляє СТН.

Ольга та Микола – щаслива пара, яка нині створила нову сім’ю. Познайомив молодят спільний товариш, котрий запросив їх в гості. Закохані так і не змогли розпрощатись у той вечір і розмовляли по телефону аж до ранку, наступного дня вирішили зустрічатися, а через кілька місяців і одружитися. Та у Нововолинську ця пара особлива, тому що перша скористалася пілотним проектом Мінюсту і заяву на реєстрацію шлюбу подала он-лайн.



До пілотного проекту Нововолинськ був підключений ще у березні 2016 року, та охочі скористатися послугою з’явилися тільки тепер. Для того, щоб зареєструвати заяву, необхідно обрати на головній сторінці сайту Міністерства юстиції України вкладку «Первинна реєстрація», ввести особистий логін, електронну адресу, ім’я, прізвище та по батькові. Також можна забронювати дату і час церемонії, якщо ж місця уже зайняті, то про це ви теж дізнаєтеся. Усе просто та зручно.

Микола та Ольга хоч і мешкають у Нововолинську, та можливістю подати заяву через інтернет-портал скористалися і задоволені такою новацією.

Розділити з ними цей особливий день та привітати молодят прийшли друзі і батьки.

Сервіс дає можливість людям не звертатися безпосередньо до РАГСів, вистоюючи черги для отримання документів або оформлення заявки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus