USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Нововолинську переселенці зможуть отримати фінансову допомогу на оренду житла

17 Серпня 2023 22:35
У середу, 16 серпня, в Нововолинську працювали представники проєкту «Підвищення стійкості громад в західних областях України». Вони проводили реєстрацію внутрішньо переміщених осіб для отримання коштів на оренду житла.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

За підтримки працівників управління соціального захисту населення вдалося прийняти заявки від 125 осіб. Протягом 30–60 календарних днів організатори проєкту проведуть обробку даних та погодження списку. Кандидати, які будуть відібрані, отримають SMS–повідомлення на телефон.

Загалом, у межах цього проєкту виплати цільової грошової допомоги на оренду житла будуть надані для 1000 осіб, які є громадянами України та зараз проживають у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Волинській областях.

Читати ще: Проживання безплатне, комуналка – 6 тисяч: мешканці луцького готелю, в якому зробили гуртожиток, ошелешені оплатою

Проєкт «Підвищення стійкості громад в західних областях України» реалізується відокремленим підрозділом Help – Hilfe zur Selbsthilfe e.V. в Україні за фінансової підтримки Aktion Deutschland Hilft та приватних донацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus