USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську поліція «розігнала» стихійний ринок

10 Квітня 2019 19:57
У рамках рейду Нововолинським відділенням поліції разом із Нацгвардією, що відбувся у середу, 10 квітня, ряд протоколів було виписано за торгівлю в невстановлених місцях пози ринком, що біля стадіону. Жодного «торгового місця» на звичному місці в цей день не було, пише БУГ.

«Підприємці» звикли продавати овочі, молочні та інші продукти на тротуарі по проспекту Перемоги. Питання стихійної торгівлі в цьому місці не раз піднімали. Міська влада вважає це проблемою міста та наголошує, що поліція має з цим боротися.

10-квітня поза ринком було порожньо. Не виявилося навіть жодної палатки, де продають овочі та фрукти.

Представниками міської влади під час рейду разом з поліцією були проведені роз’яснювальні роботи. Продавцям пояснювали, що на території ринку є спеціальні зручні прилавки, а торгувати їжею з асфальту понад дорогою, де їздять автомобілі, небезпечно.

Журналісти пройшлися ринком та запитали продавців, чому на звичному місці нікого немає. Сказали, що розігнала поліція.

На запитання чому не продають завжди на ринку, де є спеціальні прилавки з лавками та навіс, відповіли, що влітку тут спекотно і найголовніший їх чинник – менше купують.

Одна з продавчинь зазначає, що за пару годин можна продати всі продукти за ринком, адже там постійний потік людей. Проходячи повз побачать, що щось потрібно, та й придбають.

Бабусі, які продають продукти зі свого городу бідкаються, що змушені там стояти, щоб мати виручку. Продавці кажуть, що на ринок не всі хочуть заходити, людям зручніше купувати на проспекті Перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 10 Квітня 2019 23:43
Прочитавше вище сказане я для себе зрозумів.нашій(Поліції)окрім як розганяти (бабульок) зайняття нема.Адже це головна проблема молоді і суспільства взагалі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus