USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську стартував конкурс соціальних ідей: деталі

31 Січня 2021 07:00
У Нововолинську стартував конкурс соціальних ідей із бюджетом в 300 тисяч гривень.

Про це повідомили на сайті міста.

До 28 лютого 2021 року триває прийом заявок на конкурс соціальних ідей, його фінансує Нововолинська міська рада спільно з Британською радою.

Загальний бюджет проєкту – 300 000 грн, з них: – 150 000 грн надає Нововолинська міська рада, 150 000 грн – Британська Рада в Україні.

У Конкурсі проєктів можуть брати участь мешканці громади Нововолинської ТГ від 18 років, які мають ідею щодо покращення життя громади, розвитку співпраці з місцевими органами влади для розв’язання проблемних питань та досягнення спільної мети.

Усі проекти мають бути реалізовані до 13 серпня 2021 року.

Подати власну ідею можна за посиланням до 28 лютого включно.

Умови можна переглянути тут.

Проект повинен базуватися на загальновизнаних суспільних цінностях, бути добре спланованим та стосуватися локально-глобальних зв’язків.

Проекти можуть бути спрямовані на зміцнення соціальної згуртованості в Україні; створення та зміцнення зв’язків між волонтерами, міською владою, бізнесом та іншими учасниками суспільних процесів; підтримку людей старшого віку та сприяння поширенню інклюзії (підвищення рівноправного доступу до середовища громади, зокрема людей з інвалідністю); сприяння розвитку молоді, популяризації активної громадянської позиції та формування лідерських якостей; сприяння ментальному здоров’ю жителів громад в умовах соціального дистанціювання; сприяння досягненню гендерної рівності та забезпечення дотримання рівності прав та можливостей; сприяння покращенню стану навколишнього середовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
55 Показати IP 31 Січня 2021 10:00
Якісь дуже дивні теми для проектів. Теми, які не мають конкретики, теми, які жодним чином не внесуть поліпшення в суспільні відносини. Щось таке, що щось ні про щось. Цікаво буде почитати проекти переможців конкурсу, як написати проект з нічого про щосб та втілити його в життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus