USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську сироті вручили ключі від квартири

1 Червня 2016 16:59
Сироті Дарині Гребенюк з Нововолинська вручили квартиру. Про це інформує БУГ.

Багато років тому батьки Даші були позбавлені батьківських прав. Вона проживала в центрі захисту дітей “Ковчег”, навчалась в школі №5 Нововолинська. Дарина захоплюється співом, закінчила музичну школу. В планах дівчини здобути професію перукаря.



Підтримати Дарину Гребенюк прийшла Валентина Пилипчук, опікун, з якою вона проживала останні три роки. Валентина добре розуміє ситуацію, в яку втрапила Даша, адже сама виховувалась в неповній сім’ї. Тому залишитись осторонь не могла, допомагала, як могла, виховувала, навчала всього, що знає та вміє сама.

Житло майбутня мешканка вже оглянула, навіть замовили меблі. Квартира дуже сподобалась сироті, вона планує в найближчі декілька днів святкувати новосілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus