USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську відкриють два тенісних корти

8 Червня 2018 20:31
У Нововолинську в парку біля міського стадіону «Шахтар» побудують два тенісні корти.

Роботи будуть виконуватися за кошти міського бюджету, в якому передбачили на цю ціль 1 мільйон 400 тисяч гривень, повідомляє БУГ.

Заступник міського голови Андрій Сторонський розповів, що виконавцем робіт швидше за все буде та сама організація, яка швидко та якісно будувала нові спортивні поля у місті. Та ще необхідно пройти відповідні процедури, оголосити тендер.

У Нововолинську на сьогодні є один тенісний корт, який належить СОКу «Шахтар», де тренуються і діти, і дорослі. У місті працює секція великого тенісу від молодіжної громадської організації. Відвідують її дітки від 5 років, навіть разом із батьками, та дорослі.

Тренер Анна Михальова розповідає, що за гроші батьків спільно із бюджетними коштами замінили на полі покриття та здійснюють за ним догляд.

На наявному тенісному корті в теплий період завжди людно, любителі цього спорту орендують поле для гри.

До слова, у вівторок, 5-го червня, нововолинські спортсмени, два хлопчика та дві дівчинки, привезли із міжобласного чемпіонату з великого тенісу перемоги (перші та другі місця).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus