USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську вишивали мандрівну карту України

30 Жовтня 2017 18:33
Нововолинці долучилися до всеукраїнської акції єднання «Україна моя вишивана». Святкова атмосфера панувала 27 жовтня у фойє міського Палацу культури, прикрашеному вишиваними рушниками. Тут розгорнули велику карту України, яка мандрує різними областями нашої держави.

Про це інформує прес-служба Нововолинської міської ради.

Координатором акції у нашому місті стала начальник управління соціального захисту міськвиконкому, відома у Нововолинську майстриня вишивки Наталія Волчанюк.

Учасників дійства привітав перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, який відзначив, що кожен покладений на полотно хрестик – це вклад у справу єдності України.

Благословив патріотичну акцію декан Нововолинського деканату, митрофорний протоієрей Стефан Фульмес.

Десятки мешканок Нововолинська залишили на карті вишитий власноруч хрестик, вкладаючи у цю справу любов та частинку своєї душі.

Згодом естафету передадуть на Житомирщину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 30 Жовтня 2017 19:59
Гарні дівчата в Новіку проживають! І талановиті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus