USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську з вогню винесли 58-річного чоловіка

11 Грудня 2015 17:34
Увечері 10 грудня мешканці 5-поверхового житлового будинку по проспекту Перемоги у Нововолинську відчули запах диму у під'їзді. З'ясувавши, що задимлення поширюється з квартири на третьому поверсі, вони повідомили про пожежу за номером “101”.

Про це повідомили у прес-службі волинських вогнеборців.

Уже за три хвилини на місце події прибули рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська. У складі ланки газодимозахисної служби вони вирушили до квартири, де виявили чоловіка, який лежав на ліжку, а під ним тлів матрац. Бійці ДСНС негайно евакуювали постраждалого та передали до рук медичної бригади, яка уже чатувала біля під'їзду.

Медики оглянули 58 річного постраждалогоі констатували, що його життя поза небезпекою, проте ще декілька хвилин у задимленому приміщенні могли б стати фатальними, якби не оперативне реагування працівників Служби “101”.

За 10 хвилин рятувальники приборкали пожежу. Згідно з попередньою інформацією лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем власника помешкання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus