USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську люди задихаються через бізнес нардепа Сергія Мартиняка

14 Лютого 2018 13:45
Волиняни задихаються через роботу заводу народного депутата Сергія Мартиняка.

Нагадаємо, жителі Нововолинська забили на сполох через те, що на птахокомплексі «Губин» неналежним чином утилізовують відходи, в результаті чого утворюється сморід. Місцеві мешканці не можуть вийти на прогулянку чи хоча б відкрити вікно в будинку. У повітрі постійно чути сморід.

Неправильна утилізація решток тварин на птахокомплексі «Губин» після переробки – не лише причина смороду, а й хвороб. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.



«Сморід у повітрі – це не просто неприємний факт. У повітрі – хімічні сполуки, ними дихаємо ми й наші діти. За статистикою місто Нововолинськ є містом з підвищеною кількістю онкозахворювань, алергічних реакцій. Діти постійно кашляють, і цей кашель нічим не лікується», - розповідає жителька Нововолинська.

Птахокомплекс "Губин" належить до бізнес-імперії народного депутата України Сергія Мартиняка «Пан Курчак».



Аби врятуватись від смороду з заводу свого обранця, жителі Нововолинська збирають підписи.

Люди планують надіслати звернення до Верховної Ради та створили спеціальну тимчасову екологічну комісію в міській ради для вирішення цього питання. Члени комісії проінспектували завод.

«Комісія обстежила підприємство, і в результаті можна сказати , що є два чинники, які видають неприємний запах. Це – спалювання пір’я і флотаторний цех», - розповів голова комісії Віктор Марчак.

Керівництво підприємства пообіцяло, що в найближчі 2 місяці проблему вирішать – поставлять вугільні фільтри на один із цехів.

«Протягом максимум двох місяців ми заберем ці запахи», - обіцяє в.о. директора заводу Володимир Львов.

До слова, санітарно-захисна зона для такого підприємства має становити не менше 300 метрів. Проте по факту жахливий сморід поширюється на територію до 2 кілометрів.

Варто зазначити, відзначимо, що Сергій Мартиняк і ще один волинський нардеп Степан Івахів опинились у топ-20 найбагатших можновладців України за версією Forbes.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ник Показати IP 14 Лютого 2018 14:25
так какие же вы украинцы волыняне...да накормите это пад?о его же отходами...власти нет..берите ее в свои руки...суда на них тоже нет нада судить народом громадой
Руській мір! Показати IP 14 Лютого 2018 15:17
Подивіться на фото, де нібито українці Мартиняк і Івахів щедро посміхаються руському з "Опоблоку" Новинському. Ось з ким вони однієї душі, одних помислів! А ви дивуєтеся, чому Мартиняк сморідом труїть волинян, а Івахів місяцями не платить за здане молоко...
знаючий Показати IP 14 Лютого 2018 16:41
Мартиняк ще те па?ло. Ніколи з іншими людьми не рахувався. Тільки якщо від тієї людини йому щось потрібно.
@ Показати IP 15 Лютого 2018 08:05
Незабутьте проголосувати.Самі його породили вот і терпіть а він вам гречки і косточку кине.
торчин Показати IP 22 Червня 2019 20:55
яку гречку він жадний матвієнко заспіває про нього так дешевше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus