USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську завищили тариф на теплову енергію, – нацкомісія

26 Березня 2018 18:52
Комунальне підприємство “Нововолинськтеплокомуненерго” опинилося у списку тих, які завищують вартість тарифів. Тариф на теплову енергію завищений на 3,6 %, на централізоване опалення – 4%, інформує Буг.

Після проведення тарифної децентралізації повноваження по встановленню тарифів частині суб’єктів господарювання, які не підпадають під критерії ліцензування Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, перейшли до місцевих органів влади, – повідомляє Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Отримавши такі повноваження деякі органи місцевого самоврядування розпочали встановлювати тарифи на житлово-комунальні послуги значно вищі, ніж раніше встановлювала НКРЕКП.

Непослідовність позицій окремих органів місцевого самоврядування щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги наводимо на слайдах:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 26 Березня 2018 19:36
Пiсля Революцii гiдностi нас Тим не здивувать. Тре терпiти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus