USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У палаючому коледжі в Одесі не було ніяких сигналів тривоги: нові подробиці

5 Грудня 2019 11:24
Під час пожежі у коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Одеси не було жодних сигналів та оголошень про тривогу. Студенти евакуювалися самостійно.

Про це повідомляє Думская з посиланням на коментарі учнів.

«Все почалось на третьому поверсі. Вчителька відкриває двері, а там вже туман. Дівчата, які вийшли, стали телефонувати тим, хто залишився нагорі. Запитують: «Ви виходите? Ви де?». Вони кажуть, що не було ніякої тривоги», – згадує одна зі студенток.

Свідки також додають, що деякі з учнів телефонували своїм родичам з будівлі, що вже палала, аби попрощатися. Але підтверджень цьому поки не має, зазначає видання.

За словами студентів, керівництво три роки безуспішно випрошувало у Міносвіти гроші хоч би на мінімальний ремонт.

Як повідомлялося, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа в навчальному корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За даними мерії Одеси, в результаті пожежі постраждали 27 осіб, 16-річна учениця померла. За фактом пожежі порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.

ЗМІ повідомили, що загоряння почалося в офісному приміщенні, а його причиною могла стати несправна електропроводка, яку не змінювали з 1966 року. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло перепланування 1920 року, коли великі приміщення поділили на менші за допомогою стінок, зроблених з очерету та інших легкозаймистих матеріалів. Крім того, в будівлі дерев'яні міжповерхові перекриття. Пожежу вже почала розслідувати поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus