USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Палаці культури Луцька відбулася різдвяно-новорічна імпреза балетної студії «Жизель»

6 Грудня 2023 22:29
Сьогодні з нагоди дня Святого Миколая та з ініціативи Луцького міського голови Ігоря Поліщука у Палаці культури міста Луцька відбулась різдвяно-новорічна імпреза балетної студії «Жизель» за участі творчо обдарованих дітей мистецьких шкіл Луцької міської територіальної громади.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Спочатку дітям вручили солодкі подарунки, а вже опісля розпочалося святкове дійство.

Привітати присутніх дорослих та дітей на свято завітала заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк. Вона зазначила, що свято Миколая – це особливий день для Луцька, але, на жаль, другий рік поспіль у громаді не можуть святкувати його повноцінно з усіма відчуттями радості.
Читати ще: У Луцьку для дітей з аутизмом влаштували веселі старти та вручили їм подарунки. Фото

«Символічно, що у нас сьогодні ще й День Збройних сил України, – наголосила вона. – Завдяки мужнім воїнам, які боронять наші кордони та тримають наше небо, ми маємо можливість подарувати дітям краплиночку щастя, позитивних емоцій, любові, опіки, турботи та піклування. Подарувати їм щасливе дитинство».
Читати ще: У Луцьку святий Миколай приніс солодкі подарунки для дітей ВПО

Звертаючись до дорослих у залі, вона зазначила, що на сьогодні головне завдання – безпека, усмішки та щасливе життя наших дітей, незважаючи на жодні перипетії.
«Дорогі діти! Кожен день для вас – особливий, тому що іншого не буде, адже ви підростаєте, стаєте мудрішими, талановитішими, успішнішими. Саме в цій залі величезна кількість цих осяйних оченят найкращих дітей нашої громади. Я вам дякую за вашу наполегливість, знання, старання, вміння. За те, що своєю працею досягаєте таких творчих здобутків. Дякую і батькам за підтримку дітей. Сьогоднішнє свято завжди з подарунками. Ми теж їх для вас приготували, тому бажаю вам мирного неба, перемоги нашій країні, усмішок, тепла, щастя, любові, нових здобутків та багато подарунків», – сказала Ірина Чебелюк.

Далі усю увагу присутні в залі зосередили на святкових виступах талановитих дітей Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus