USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Папуа-Новій Гвінеї від невідомої інфекції померли 35 пацієнтів однієї лікарні

1 Серпня 2019 09:42
Працівники МОЗ Папуа-Нової Гвінеї разом з експертами ВООЗ розслідують смерть 35 пацієнтів лікарні міста Горока на північному сході країни.

Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на Синьхуа.

«Яка саме інфекція забрала життя людей, поки невідомо. Ймовірно, щонайменше вісім людей померли від зараження клебсієлою – бактерією з високою резистентністю до звичайних антибіотиків», – йдеться в повідомленні.

Пітер Нуму, губернатор провінції Істерн-Північно-Шотландське нагір’я, центром якої є Горока, заявив, що вважає за необхідне негайно оголосити надзвичайний стан в лікарні.

Міністр охорони здоров’я Папуа-Нової Гвінеї Еліас Капаворе повідомив, що смерті зазвичай бувають наслідком неналежного інфекційного контролю, але поки відомство не може зробити жодних висновків.

«Нам як і раніше потрібні кілька джерел підтвердження, включаючи інвазивні клінічні процедури», – зазначив міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus