USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Парижі за підпал багатоповерхівки затримали психічно хвору жінку

5 Лютого 2019 11:14
Французька поліція затримала 41-річну жінку, яку підозрюють у причетності до виникнення смертельної пожежі в одній з багатоповерхівок Парижа. Вона страждає на психічні розлади, і ймовірно мала сварку зі своїм сусідом напередодні трагедії в будинку, передає 24 канал.

У ніч на 5 січня в 16 окрузі Парижа спалахнула пожежа в багатоповерхівці. Вогонь забрав життя щонайменше 8 осіб, ще 30 – отримали поранення та були доправлені до лікарень.

Французькі пожежники досі намагаються загасити пожежу, адже вогонь охопив верхні поверхи будинку.

Прокурор Парижа Ремі Хейц повідомив, що поліцейські вже затримали жінку, яку підозрюють у навмисному підпалі багатоповерхівки. Наразі вона перебуває під вартою. За даними французьких ЗМІ, вона страждає на психічні розлади.

Також, очевидці трагедії розповідають, що деякі люди загинули під час пожежі у своїх квартирах від вогню або задихнулися димом. Частина мешканців будинку виходили на балкони та кричали про допомогу, інші – перелазили на дахи сусідніх будинків, аби врятуватися.


Полум'я виникло у верхній частині будівлі, на сьомому поверсі, і дуже швидко охопило решту поверхів.

Пожежники, які приїхали на виклик довгий час не могли добратися до епіцентру полум'я, і мешканці будинку опинилися у вогняній пастці. Лише близько 6 години ранку їм вдалося загасити частину полум'я. Під час цього шестеро пожежників отримали поранення та опіки. Проте, їм вдалося врятувати та вивести з вогню понад пів сотні людей.

Мер Парижа Анн Ільдаго оголосила жалобу у місті через цю трагедію.

«Мої перші думки з родинами загиблих і зниклих без вісті. Висловлюю їм свої щирі співчуття... Я дякую рятувальникам, які всю ніч боролися з вогнем, і знову ризикували своїм життям, щоби допомогти парижанам. Без їхньої мужності, відданості та професіоналізму ця жертва була б ще більшою», – зазначила вона.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus