USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Яскраве віртуальне шоу та парад країн: у Пекіні стартували Зимові Олімпійські Ігри

4 Лютого 2022 15:01
У столиці Китаю стартувала церемонія відкриття XXIV Зимових Олімпійських Ігор.

Як пише Бабель, подія відбувається на Національному стадіоні Пекіна. Це вже другі Ігри, які відбуваються на цьому стадіоні.

«Суспільне» зазначає, що вперше в історії Зимових Олімпійських ігор прапор нестимуть одразу два спортсмени: українськими прапороносцями стануть фристайліст Олександр Абраменко і фігуристка Олександра Назарова.
Україну на цих Іграх представлятимуть 45 спортсменів у 12 дисциплінах. У складі української збірної є четверо олімпійських чемпіонів: біатлоністки Олена Білосюк (Підгрушна), Юлія Джима, Валентина Семеренко та фристайліст Олександр Абраменко.Змагання триватимуть з 4 по 20 лютого, а зимові Паралімпійські ігри — з 4 по 13 березня.
У Пекіні вже два дні тривають попередні етапи змагань. Так, китайські фігуристи Суй Веньцзін та Хань Цун, як пише Укрінформ, вже встановили світовий рекорд у змаганнях спортивних пар у командній першості. Коротку програму фігуристи з Китаю виконали з результатом 82,83 бала, перевершивши рекорд чинних чемпіонів світу, росіян Анастасії Мішиної та Олександра Галлямова. Українська пара Софія ГоліченкоАртем Даренський показала дев'ятий результат. Крім того, вже стартували кваліфікаційні раунди в керлінгу, жіночому хокеї та фристайлі.

Спостерігати за церемонією можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus