USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У перший день дії нової послуги у ДМС Волині документи на ID-картку та закордонний паспорт подали 5 волинян

24 Травня 2022 19:27
У волинських підрозділах Державної міграційної служби почали надавати послугу з одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта.

Як повідомила у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини речниця управління ДМС України у Волинській області Наталія Левчук, у перший день впровадження нової послуги в органах ДМС Волині нею скористалися п’ятеро волинян.

Першим, хто таким чином подав документи на виготовлення і внутрішнього і закордонного паспортів, став мешканець Володимира. Він подав документи у відділі ДМС свого міста.

Читати ще: На Волині втричі зріс попит на виготовлення закордонних паспортів

Нагадаємо, 23 травня Міністерство внутрішніх справ повідомило, що в Україні уже можна отримати послугу одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта. Підставою для її отримання може стати оформлення ID-картки вперше в 14 років або в разі втрати документів чи їх обміну у зв‘язку зі зміною персональних даних.

За отриманням послуги можна звертатися до підрозділу ДМС, центру обслуговування «Паспортний сервіс» або ЦНАП. Її вартість залежить від того, наскільки терміново заявнику потрібен документ. Якщо заявник хоче отримати паспорт після 7 робочих днів, то послуга коштуватиме 1 583 грн. У разі оформлення документів упродовж 20 робочих днів, вартість становить 1 105 грн. Якщо документи подаються в 14 років уперше, сплачується лише послуга оформлення.

Читати ще: Український закордонний паспорт піднявся у рейтингу за «мобільністю» у світі

Фото пресслужби управління ДМС України у Волинській області
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus