USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Петербурзі жінка з криками «Слава Україні» підпалила банк. Каже, що виконувала «завдання ФСБ»

29 Червня 2023 15:14
У російському Санкт-Петербурзі 66-річна жінка з криками «Слава Україні» намагалась підпалити приміщення банку. Коли її затримала поліція, то росіянка заявила, що «виконувала завдання ФСБ».

Про це пише пропагандистський телеграм-канал Baza.

Росіянка прийшла до відділення «Сбербанку» з двома пляшками бензину. Вона розлила пальне у приміщенні банку та з криками «Слава Україні» підпалила заклад. Після цього працівники установи ліквідували пожежу та викликали поліцію.

Росіянка розповіла, що нібито у середині червня до неї зателефонували «працівники банку» та запропонували перевести гроші на безпечний рахунок, що жінка і зробила. Після цього вона втратила кошти.
Проте на цьому все не закінчилось: до неї нібито зателефонував працівник ФСБ та звинуватив у фінансуванні ЗСУ. Він запропонував росіянці підпалити банк, бо це нібито б допомогло знайти аферистів, що жінка і зробила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пан Микола Показати IP 29 Червня 2023 18:44
В неї розумовий розвиток 5-тирічної дитини. І там таких більшість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus