USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У п'ятьох штатах США вирують смертельні торнадо. Фото

18 Травня 2017 10:07
У центральній частині США вирують потужні торнадо. Стихійні лиха вже забрали життя двох осіб, ще десятки – отримали поранення.

Про це повідомляє канал 24 з посиланням на ABC News.

Руйнівні торнадо вирують у п'яти штатах: Канзас, Техас, Оклахома, Небраска і Вісконсін.

Один чоловік загинув на заході Оклахоми, коли намагався сховатися від торнадо в безпечне місце. За попередніми даними, автомобіль 53-річного чоловіка був відкинутий на кілька сотень футів.

У штаті Вісконсін загинув 46-річний чоловік – він потрапив під будинок-трейлер, коли той знесло вітром. У штаті Канзас стихія знищила як мінімум 20 будинків. В Оклахомі знищено не менше 40 будівель.

Синоптики попереджають про появу торнадо в інших регіонах США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 18 Травня 2017 12:12
В америкосів просто легкі і слабенькі доміки,зроблені з тирсоплити і з фанери.Звичайно смерч поруйнує.Якби будинки були б побудовані з цегли,то такий будинок не розвалився б.Хіба що можливо дах зірвало б і все.
Володимир Показати IP 26 Травня 2017 23:57
Шкода американців, але мені би їхніі проблеми: підвал, бункер або криївка і no problem. Міняю наших чиновників, суддів, правоохоронців, всіх їхніх "папєрєдніків", своїх сусідів на американські торнадо. Не буде кому мене мордувати, але зато буде мені що фотографувати і на відео знімати (я метеороглог-любитель, натураліст-любитель, фото-відео мисливець на пташків, звірючок, зміючок, а також на небезпечні явища природи). Краще ремонтувати дах після смерчів, буревіїв, ніж ремонтувати паркан, живопліт, межу, борозну (а можливо ребра і зуби) після агресивних сусідів, бо наша держава не здатна захистити від них. Нехай Бог боронить американців від торнадо, японців від землетрусів і цунамі, індонезійців від вулканів, українців від корумпованих чиновників і лихих сусідів (і тих, що за парканом, і тих, що за східним рубежем).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus