USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У підпалі авто на луцькій автостанції підозрюють групу осіб

18 Листопада 2019 16:47
На луцькій автостанції, що на вулиці Львівській, згорів легковий автомобіль. У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини інформацію підтвердили у пресслужбі волинської поліції.

Зі слів правоохоронців, у підпалі підозрюють групу осіб. Наразі встановлюються особи зловмисників.

Постраждалих, на щастя, немає.

«Близько 2 години ночі в правоохоронні органи надійшло повідомлення про те, що на вулиці Львівській горить автомобіль. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Автомобіль Opel Vectra на іноземній реєстрації. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 ст 296 ККУ (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене групою осіб із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень). Триває досудове розслідування», – прокоментували у пресслужбі волинської поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сліди Показати IP 18 Листопада 2019 19:11
Сліди замітали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus