USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У підручнику з української мови знайшли посилання на порносайт

19 Травня 2021 13:23
Підручник з української мови авторства Олександра Авраменка за 10 клас потрапив у скандал. На одній зі сторінок виявили посилання на порносайт.

Чому так сталося, розбирався ТСН.ua.

У підручнику «Українська мова» за 10 клас авторства Олександра Авраменка за 2018 рік знайшли посилання на сайт з «полуничкою». Його розмістили у темі про те, чи потрібна у школах шкільна форма. Вбиваючи посилання у пошук, відкривається порносайт, помітили користувачі.

Слід зазначити, що аналогічне посилання є не тільки в електронній, але й в друкованій версії підручника.
Автор підручника Олександр Авраменко таким випадком засмучений. Він знає, що є така проблема у його книжці і вже звернувся до кіберполіції.
«Це взагалі було посилання на адміністрацію міста Новомиргород Кіровоградської області, але як нам сказали, це робота хакерів. Ми вже отримували дзвінки стосовно цього посилання і відреагували на це. Ми поскаржилися до кіберполіції», – розповіла помічниця мовознавця Олександра Авраменка Оксана Авраменко.

Зараз посилання на адміністрацію міста Новомиргород дещо інше, ніж заявлене у підручнику – rada-novomirgorod.gov.ua.
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не учень Показати IP 20 Травня 2021 12:58
На YouTube при заданні в пошуку "Фрагмент дискусії про міфотворчість в літературі на Книжковому Арсеналі 2017" відкривається просто "Фрагмент дискусії " на YouTube і жодних проблем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus