USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через самозаймання авто у Південній Кореї відкрили справу проти BMW

24 Грудня 2018 13:45
Кримінальне провадження влада Південної Кореї відкрила проти німецького автоконцерну BMW за неусунення несправності, через яку почалися випадки самозаймання автомобілів, пише TheБабель з посиланням на Bloomberg.

Про що мова?

За даними агентства Yonhap, у 2018 році в Південній Кореї зафіксували близько 40 випадків загоряння двигунів у автомобілях BMW. Це змусило автоконцерн у серпні відкликати понад 100 тис. машин на території країни. Комісія міністерства державних територій, інфраструктури і транспорту Південної Кореї встановила, що займання відбувалися через несправності в системі регуляції вихлопних газів.

Проблеми виникали через витік охолоджувальної рідини і дефект клапана двигуна. Міністерство зобов'язало компанію провести заміну всіх несправних запчастин у відкликаних автомобілях, виплатити штраф і надалі проводити перевірки системи регуляції газів.

Представництво BMW у Південній Кореї підтвердило результати розслідування міністерства. Компанія вибачилася перед автовласниками і обіцяла оперативно відкликати всі машини з несправними деталями.

Що тепер?

Міністерство передало справу до прокуратури для проведення кримінального розслідування. Як стверджує відомство, у BMW знали про проблеми з охолоджувальною рідиною ще в 2015 році і створили спеціальну групу, щоб відремонтувати несправну деталь і приховати проблему. При цьому сама компанія заявляла, що про несправності їй стало відомо лише в липні цього року.

Крім того, автоконцерн зобов'язали виплатити штраф у розмірі 11,2 млрд вон ($9,93 млн). BMW не став коментувати заяву міністерства про спроби приховати несправність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus