USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У подвійній ДТП в Румунії загинула українка, - МЗС

16 Серпня 2015 18:08
У трагічній ДТП в Румунії загинула громадянка України. ДТП за участі мікроавтобуса з українськими номерами сталася у суботу, 15 серпня. Про це повідомила речниця МЗС України Мар'яна Беца, - інформує ТСН.

У ДТП потрапило троє машин: легкові Wolkswagen та Opel, а також мікроавтобус Opel з українськими номерами.

Внаслідок ДТП загинули чоловік та його дружина, причому водій Opel був обезголовлений. Ще один чоловік помер дорогою до лікарні, четверо людей було госпіталізовано.

Згідно з інформацією МЗС, серед постраждалих - двоє українці.

"В повіті Ялоніца було зафіксовано ДТП, в результаті якого загинула громадянка України. Двоє інших громадян України зазнали різної важкості поранень. Питання репатріації тіла буде вирішуватись 17 серпня після проведення судово-медичної експертизи", - поінформувала в ефірі "Телеканалу 24" речниця дипломатичного відомства.

Також у МЗС зазначили, що наразі постраждалі українці перебувають в лікарні Бухареста.

Нагадаємо, менш ніж тиждень тому, 9 серпня 2015 року, в Румунії на трасі Констанца-Бухарест сталася ДТП з автобусом, що перевозив 51 громадянина України. В результаті аварії двоє громадян України загинули, серед них – мешканка Луцька. Ще 48 пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості і були доставлені в п'яти лікувальних закладах Румунії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГАНЬБА вор.владі!!! Показати IP 16 Серпня 2015 22:56
мерзотного індексаційного вора Яценюка-Х-*****-А довічно на нари!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus