USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У полку «Азов» двоє загиблих і троє поранених. ОНОВЛЕНО

12 Грудня 2014 11:54
Полк «Азов» цієї ночі знищив групу бойовиків, однак, на жаль, теж зазнав втрат.

Умови «режиму тиші», оголошеного 9 грудня, не дотримуються з боку терористів. Так, внаслідок атаки бойовиків на Павлопіль загинули двоє «азовців». Про заявив радник глави МВС Антон Геращенко.

Один із полеглих героїв може бути волинянином, про загибель якого стало відомо сьогодні. Ще троє добровольців отримали поранення, з них двоє – важкі.

Також Геращенко повідомляє про знищення групи терористів під час атаки.

«Сьогодні вночі в рамках припинення вогню і перемир'я в місті Павлопіль, що в 25 кілометрів від Маріуполя, відбулася дружня зустріч бійців полку Національної Гвардії «Азов» з диверсійно розвідувальною групою терористів.

У результаті проведення мирних переговорів бійцями полку Нацгвардії «Азов» була знищена снайперська пара терористів.

Трупи загиблих терористів можна отримати звернувшись на базу полку «Азов» у Маріуполі.

Також на фугасі, закладеному «азовцями», підірвався джип з терористами.

Оскільки заряд фугасу був розрахований на підрив танка, то, швидше за все, там в живих не залишилося нікого», - написав Геращенко.

Він також повідомив, що терористи намагалися взяти під контроль над греблею Павлопільського водосховища, однак ці спроби провалилися.

«На жаль, в результаті перемир'я цієї ночі в Павлопіль загинуло та двоє наших героїв з полку «Азов». Також у нас двоє тяжкопоранених і один легко поранений. Зараз разом з начальником штабу Нацгвардії генералом Кривенком вирішуємо питання про термінову евакуацію тяжкопоранених в Київ санавиацією для проведення операції на очах, оскільки у поранених є ризик повної втрати зору», - розповів радник глави МВС.

«Ніякого перемир'я з бандитами немає і бути не може. Тільки всебічне зміцнення армії, Національної Гвардії, служб безпеки та правопорядку можуть бути гарантією незалежності і цілісності України», - додав він.

Про те, що трапилося у Павлополі, повідомляє Батальйон спеціального призначення "Азов" у Фейсбуці.




У знищених в ході бою в районі селища Павлополь терористів були при собі посвідчення міністерства оборони ДНР, російський армійський сухпай та російський армійський перев’язувальний пакет.

Також у бойовиків взяли трофейну снайперську гвинтівку СВД, АК – 74, два РПГ 18, граната РГД та боєкомплект. Зідно з повідомленням, у бою під Павлополем поранення отримали бійці полку особливого призначення «Азов» Буба, Змей та Джигун. На разі їх життю нічого не загрожує. Побратими знаходяться в лікарні, їх стан стабільний. Інформацію про загиблих бійців полку особливого призначення «Азов» обіцяють оприлюднити згодом.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
саня Показати IP 12 Грудня 2014 12:33
Гащо таке перемир"я? співчуваю
Анонім Показати IP 14 Листопада 2015 12:29
Як тільки Азов,Айдар зьявляються на передовій,відразу на них починають нападати і перемиру кінець,чого це так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus