USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі кількість хворих на коронавірус перевищила 8000

17 Квітня 2020 15:55
Кількість заражених коронавірусом у Польщі зросла до 8214, з яких 318 осіб померли, 866 одужали.

Про це повідомляє в п’ятницю у Twitter міністерство охорони здоров’я Польщі, передає Укрінформ.

«Кількість заражених коронавірусом в Польщі становить 8214 осіб, 318 осіб померли. Усі випадки є позитивними, зокрема й у померлих осіб», – йдеться в повідомленні МОЗ Польщі.

Як зазначається, у більшості померлих осіб були супутні хвороби.

За останню добу поліція перевірила дотримання режиму карантину у 112 тис. осіб, у майже 220 випадках виявлено його порушення.

У лікарнях Польщі станом на сьогодні перебувають понад 2,6 тис. осіб заражених коронавірусом, на карантині – понад 138 тис., під епідеміологічним наглядом – понад 25 тис. людей.

У Польщі одужали від захворювання коронавірусом 866 осіб.

Напередодні глава польського уряду Матеуш Моравецький повідомив про плани послаблення обмежень, запроваджених у зв’язку з епідемією коронавірусу. Зокрема, на першому етапі, який вводиться в дію з 20 квітня, відбудеться відкриття для відвідування лісів і парків, в також частково скасовуватимуться обмеження у торгівлі. Зокрема, дозволятиметься торгівля (у магазинах площею до 100 кв.м зможуть перебувати чотири особи з розрахунку на одну касу, у магазинах понад 100 кв. м. – одна людина на 15 кв. м. площі). Також дозволятиметься перебування в церквах і культових спорудах одній людині особі на 15 кв. м.).

Подальші етапи скасування обмежень залежатимуть від аналізу динаміки захворюваності, можливостей служби охорони здоров’я Польщі та виконання санітарних рекомендацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus