USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліції здався українець, якого шукали після поранення двох студентів у Польщі

29 Листопада 2020 17:43
Громадянин України, який розшукувався поліцією у Жешуві у зв’язку з можливим пораненням двох інших українців, здався поліції.

Про це інформує поліція Підкарпатського воєводства РП, передає Укрінформ.

«19-річний громадянин України, який з п’ятниці перебував у розшуку, в суботу вранці звернувся до поліції в Жешуві», - повідомили в поліції.

Польські правоохоронці раніше інформували, що розшукують громадянина України Олександра Ситника, розмістивши його фотографію.

Станом на сьогодні поліція під наглядом районної прокуратури в Жешуві збирає інформацію, що дасть можливість встановити обставини надзвичайної ситуації.

Поранені студенти зараз перебувають в місцевій лікарні.

Як раніше повідомив представник пресслужби поліції в Жешуві Адам Шельонг, у результаті застосування небезпечного інструмента (ймовірно, ножа), постраждали двоє українських студентів 19 і 21 років, які перебувають у лікарні у важкому стані.

Надзвичайна ситуація сталася у п’ятницю близько 4-ї ночі за київським часом у квартирі, яку винаймали студенти. Поліція виявила одного з поранених студентів у квартирі, а другого – біля будинку. У квартирі були помітні сліди бійки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus