USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Польщі українець хотів вкрасти авто «швидкої»

26 Жовтня 2020 23:41
Українцеві загрожує до 5 років за викрадення авто «швидкої» в місті Чемпково.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції, кілька днів тому поліція Плонська отримала повідомлення, що на дорозі в місті Чемпково (повіт Плонськ) лежить чоловік.

Ним виявився п’яний 33-річний українець. Алкотестер показав близько 3 проміле в організмі чоловіка. Він стверджував, що його збив автомобіль, але більше нічого не пам’ятав. Громадянина України відвезли до лікарні, але замість того, щоб чекати результатів аналізів, зроблених у SOR, чоловік покинув заклад.

Незабаром після цього у поліції Плонська отримали повідомлення про крадіжку... автомобіля швидкої допомоги. З’ясувалося, що це той самий українець вирішив повернутися додому на авто «швидкої», яке використовували для вивезення медичних відходів.

Але далеко від’їхати йому не вдалося. Усе помітив медичний рятівник, і коли авто затрималося перед шлагбаумом, підбіг і витягнув з нього п’яного водія.

Чоловік вже почув звинувачення у спробі викрадення транспортного засобу та у керуванні автомобілем у нетверезому стані. Йому загрожує високий штраф та тюремне ув’язнення до 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Брєд Показати IP 27 Жовтня 2020 05:09
Швидка для вивезення медичних відходів? А не правильно буде написати, що машина з лікарні.?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus