USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Польщі українці вже оформили майже 80 тисяч ID-карток

9 Лютого 2024 23:41
У Польщі українці вже оформили майже 80 тисяч ID-карток та близько 205 тисяч закордонних паспортів.

Про це поінформував міністр внутрішніх справ Ігор Клименко за результатами онлайн-зустрічі з міністром внутрішніх справ та адміністрації Польщі Марчіном Кєрвінським.

«У Польщі працює найбільша кількість закордонних підрозділів ДП «Документ». Минулого року у Варшаві, Вроцлаві, Гданську та Кракові українці оформили майже 80 тис. ID-карток та близько 205 тисяч закордонних паспортів», – зазначив Клименко.

Глава МВС окремо відзначив підтримку ДСНС України і поінформував, що Польща вже передала майже 300 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Читати ще: Польща планує ущільнити загородження на кордоні з Білоруссю

Під час цієї онлайн-зустрічі він акцентував увагу на безпеці та спокою на спільному кордоні.

«Акцентував на нашій відкритості до діалогу для вирішення будь-яких проблемних ситуацій, у тому числі, на пунктах пропуску. Стійка підтримка, постійний діалог та пошук спільних рішень – основні складові надійної співпраці з Польщею», – розповів Клименко.

Очільник українського МВС привітав Кєрвінського з призначенням на посаду і подякував за постійну підтримку та прихисток українських громадян.

«Дякую пану Кєрвінському та уряду Польщі. Ваша підтримка важлива для України. Сподіваюся на продовження нашої міцної співпраці», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus