USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі відкрився ще один паспортний сервіс для українців

2 Січня 2023 00:19
У польському Ґданську 30 грудня відкрився ще один центр оформлення документів – таким чином Державна міграційна служба України поступово розширює географію надання послуг.

Про це повідомляє пресслужба МВС України, пише ЕП.

Паспортний сервіс розташований за адресою: Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 415, 80-309.

Там українці можуть звернутись по послуги:

- одночасного оформлення закордонного паспорта та ID-картки;

- оформлення закордонного паспорта;

- оформлення ID-картки;

- обміну водійського посвідчення;

- страхування.

У МВС звернули увагу, що прийом заяв на оформлення паспортних документів можливий і за попереднім записом (https://gdansk.pasport.org.ua/solutions/e-queue), і в порядку живої черги.

Оплатити послуги можна безпосередньо на місці за допомогою сервісу онлайн-оплати послуг. Для цього необхідно мати при собі лише смартфон та реквізити банківської картки.

Графік роботи: з понеділка до суботи з 9:00 до 18:00.

МВС нагадує, що у Польщі відкрито чотири відокремлені підрозділи ДП «Документ»: у Варшаві, Кракові, Ґданську та Вроцлаві. Понад 100 тисяч українців вже звернулися, щоб отримати необхідні документи.

Наступного року планують відкриття аналогічних центрів оформлення документів у Німеччині, Іспанії, Чехії, Словаччині та Туреччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus