USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Польщі внаслідок вибуху в приватному будинку 2 людей загинули

18 Грудня 2020 14:03
У Польщі внаслідок вибуху в приватному будинку у Люблінському воєводстві двоє людей загинули, будівля повністю зруйнована, а сусідів ймовірно доведеться відселяти через значні пошкодження їхніх будинків вибуховою хвилею.

Про це повідомляє Європейська правда.

Вибух стався сьогодні вранці у приватному будинку в містечку Пулави. Точна причина нещастя невідома, найімовірніше, йдеться про вибух газу.

Рятувальники майже одразу знайшли під завалами літню жінку, її госпіталізували. Близько 8:30 знайшли другу людину, також жінку похилого віку – вже мертвою.

Спеціальна рятувальна команда, що прибула з Варшави, продовжила пошуки третьої людини, що могла бути в будинку. Близько 11 години ранку за місцевим часом з-під завалів витягли чоловіка, вже мертвим.

За словами місцевих мешканців, вибух був настільки потужним, що його відчули за сотні метрів навколо. Сама будівля повністю зруйнована.
Постраждали також сусідські будинки – в одному суттєво пошкоджена стіна, в іншому – покрівля.

Заступниця мера міста Беата Козік повідомила, що, за попередніми висновками експертів, мешканців цих будинків – близько 10 осіб – доведеться відселити, тому що залишатися там небезпечно.

Наразі мешканці не погоджуються, але їх намагаються вмовити на переїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus