USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі втопилися двоє братів-підлітків з України

23 Червня 2022 14:43
16-річні хлопці з України потонули в річці Вісла у польському місті Гура Кальварія. Підлітки з другом вирішили скупатися у непристосованому для цього місці.

Про це повідомляє видання Yavp.pl.

Трагічний випадок стався 19 червня. Троє хлопців (один – 17 років та двоє по 16 років) увійшли до Вісли в небезпечному місці, де поруч розташовані рухомі мілини й вири.

В якийсь момент усіх підлітків почало затягувати у вири. Старшому хлопцеві вдалося вибратися і він намагався витягти двох інших, але не зміг, і брати зникли під водою.

На місце одразу викликали рятувальників. Вони шукали підлітків до вечора, але так і не знайшли. Наступного дня пошуки продовжилися, але теж безрезультатно. Тіла загиблих хлопців вдалося знайти на підняти на поверхню тільки у вівторок, 21 червня, в другій половині дня.

За інформацією польських ЗМІ, загиблі хлопці з України були братами. На місці, де вони увійшли в Віслу, два роки тому теж зафіксували нещасний випадок. Тоді теж загинув іноземець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus