USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі вибухнув нелегальний полігон із хімічними відходами

20 Квітня 2020 15:13
Нелегальний полігон з хімвідходами загорівся в неділю після обіду на околиці міста Кєльце на півдні Польщі. У місті було запроваджено стан хімічної небезпеки й евакуйовано 150 людей.

Про це інформує Wp.pl, пише Укрінформ.

Як повідомив війт гміни Сіткувка-Новіни Себастіан Новачкевич, причиною пожежі були, ймовірно, свідомий підпал або вогонь перемістився на полігон хімвідходів із запаленої неподалік трави.

Клуби чорного диму було видно на відстані кількох кілометрів, а зблизька – як вибухали і вилітали у повітря бочки з хімікатами.


У місті було оголошено стан хімічної небезпеки й евакуйовано 150 місцевих жителів. На місце події, крім пожежників, виїхала спеціальна група хімічного реагування.
В місті вмикали сирени, які попереджали про небезпеку. Місцеві органи влади та ЗМІ інформували місцевих жителів про можливу небезпеку і просили усіх залишатися вдома і не виходити на вулицю. Пізніше на місці пожежі стався також вибух метану.
Ввечері пожежу ліквідували. У місті також було скасовано стан хімічної небезпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus