USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Польщі виявили 28 нових хворих на коронавірус, п’ятеро людей померли

17 Березня 2020 13:07
Міністерство охорони здоров’я Польщі повідомило, що станом на 17 березня в країні виявлено 28 нових випадків захворювання на корона вірус.

Зареєстровано загалом 205 випадків захворювання на коронавірус, померли п’ятеро людей, передає Главком з посиланням на Tvn24.pl.

«У Польщі 28 нових випадків коронавірусної інфекції, підтверджених позитивним результатом лабораторних досліджень», – повідомило Міністерство охорони здоров’я Польщі вранці 17 березня.

Зазначають, що п’ята людина з коронавірусною інфекцією померла в лікарні у Воблжичі. «Це 57-річний чоловік, який мав супутні захворювання», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, уряд України прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусу до 3 квітня. Постановою введена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів.

Також з 17 березня Україна закриває пункти пропуску через державний кордон для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення на два тижні.

Як відомо, президент Володимир Зеленський не виключив запровадження надзвичайного стану на всій території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психопланетарій, Лип Показати IP 17 Березня 2020 13:30
Ось вони розсадники зарази: Італія, Іспанія, зараз вже до них приєднується Польща. Це можна пояснити не тільки не дотриманням карантинних мір щодо запобігання поширення інфекції, а й тим, що населення цих країн без діла вештається там де не треба. Дійсно вештається в більшості населення у віці до 50 років, а страждають і помирають від коронавірусу в більшості люди у віці після 50 років та більше чи люди з супутніми захворюваннями.
До психопланетарій.. Показати IP 17 Березня 2020 15:00
Ти у вікно сьогодня дивився, а, можливо, вештався( твоїми ж словами) містом,і? Що ти там бачив? Мами з дітками на прогулянці, діти просто гуляють під наглядом бабусь...Щось у тій же Плльщі в кращі часи не було таких масових вигулів, а не те ,що зараз...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus