USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі за масштабне підроблення документів затримали трьох українців

10 Березня 2021 13:49
Співробітники польської Прикордонної служби у місті Лудзь затримали трьох громадян України за підозрою в підробленні документів і сприянні перебуванню з порушенням чинного законодавства іноземців на території Польщі.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Таким чином, чоловіки за винагороду полегшили перебування в країні понад тисячі іноземцям. Слідство проводиться під наглядом прокуратури у м. Поддембіце.

За даними прикордонників, під час обшуків в українців було знайдено низку доказів незаконного бізнесу. Серед них електронні пристрої, дозволи та декларації, видані для іноземців, листування з воєводських управлінь, платіжні картки, документація компанії, сфальсифіковані медичні довідки, документація, пов’язана з винесенням рішень воєводами, SIM-картки, заявки на підтвердження надійних профілів, марки, що видаються різним компаніям, а також підроблена польська карта перебування.

Районна прокуратура в місті Поддембіце вже застосувала запобіжні заходи проти затриманих громадян України у вигляді заборони на виїзд за межі країни у поєднанні із вилученням паспорта та обов’язковою появою в поліційному відділенні.

«Щодо одного із затриманих комендант Прикордонного відділу в м. Лудзь зареєстрував адміністративне провадження, щоб зобов’язати іноземця повернутися з причин національної оборони або безпеки, захисту громадської безпеки та порядку або інтересів Республіки Польщі. Йому загрожує заборона на в’їзд на територію Польщі та шенгенських країн на 5 років», – заявив представник Прикордонної служби майор Кшиштоф Ґжех.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus