USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Польщі затримали чоловіка, який планував замах на президента

23 Листопада 2016 22:31
У Польщі у місті Пекари Шльонські співробітники Бюро охорони уряду затримали чоловіка, який "міг загрожувати" польському президентові Анджею Дуді.

Про це інформує "Польське радіо".

“У місті Пєкари Сьльонскє у Сілезькому воєводстві співробітники Бюро охорони уряду затримали чоловіка, котрий міг становити загрозу для президента Польщі Анджея Дуди”, — йдеться в повідомленні.

Співробітники Бюро охорони уряду затримали 40-річного чоловіка біля входу до місцевої базиліки, після чого його передали поліції. Зазначається, сьогодні президент Польщі А.Дуда здійснює візит до міста Пєкари Сьльонскє, де проводить зустріч з місцевими жителями. У програмі перебування у місті глави держави був теж візит до базиліки. Повідомляється, поліція знайшла у чоловіка шприц та ніж. Триває з’ясування обставин інциденту.

Як повідомлялося раніше, у Польщі провели ексгумацію останків екс-президента Польщі Леха Качинського та інших пасажирів Ту-154 провели у Кракові. В результаті експертизи виявили факти, які "докорінно змінюють думку" про те, що сталося. Висновки спеціальної польської урядової підкомісії, каже Антоній Мацеревич, "чітко і недвозначно" встановили відповідальність Росії за авіакатастрофу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus