USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Порошенка сподіваються на переговори з Путіним

15 Грудня 2014 15:06
Заступник глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий заявляє про можливість міжнародних переговорів з Росією, зокрема, з президентом Володимиром Путіним, про необхідність прискорити нову зустріч у Мінську тристоронньої контактної групи з вирішення ситуації на сході України, - інформує Газета.

Про це він розповів під час прес-конференції в Адміністрації Президента в понеділок у Києві.

Чалий зазначив, що засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на сході України, має бути в найближчий тиждень, але його дата поки не визначена.

"Я думаю, що найближчим часом можуть бути додаткові міжнародні переговори, в тому числі, і з президентом РФ для того, щоб Росія була більш активна в цьому процесі. І, напевно, від цього політичного рішення буде залежати можливість проведення переговорів", - сказав Чалий.

При цьому заступник глави Адміністрації Президента не уточнив формат цих міжнародних переговорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хлоп Показати IP 15 Грудня 2014 15:38
Він на фото розмір формату як раз для вас уточнює, ВН, не можете читати ви мову жестів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus