USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Португалії помер найстаріший в світі пес. Йому був 31 рік

24 Жовтня 2023 00:24
У Португалії в селі Конкейрос помер Бобі – найстаріший собака у світі. Він прожив 31 рік 165 днів.

Пес помер 21 жовтня у своєму будинку, де прожив усе життя з родиною, повідомила ветеринар Карен Бекер, пише Бабель.

Вона написала у Facebook: «Минулої ночі цей милий хлопчик отримав свої крила. Попри те, що він пережив усіх собак в історії, його 11 478 днів на землі ніколи не буде достатньо для тих, хто його любив. Боже, Бобі… ти навчив світ усього, чого мав навчити».

Бобі народився 11 травня 1992 року, у лютому 2023 року Книга рекордів Гіннеса визнала його найстарішим собакою за всю історію. Порода Бобі – Rafeiro do Alentejo (це португальська порода собак-охоронців худоби із середньою тривалістю життя 12-14 років). Дату його народження підтвердили база даних домашніх тварин португальського уряду та Національна спілка ветеринарів.

Власник Бобі розповідав, що одним із найбільших чинників довголіття собаки є мирне середовище, де він живе. Протягом усього життя Бобі був на вільному вигулі – він бродив лісами навколо будинку. Його ніколи не привʼязували. Також пес жив з великою кількістю інших тварин. За останній рік Бобі стало важко ходити, тому він гуляв тільки у дворі будинку. Його зір погіршився, і пес часто наштовхувався на щось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus