USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Португалії виявили хворих на коронавірус

2 Березня 2020 14:44
У Португалії у перших двох чоловіків виявили китайський коронавірус. Один із них повернувся з Італії, інший — з Іспанії.

Про це повідомляє Hromadske.

Португальців госпіталізували до лікарні в Порту. За словами міністерки, їхній стан стабільний.

У 60-річного чоловіка симптоми коронавірусу почали з'являтися 29 лютого. Нещодавно він повернувся з півночі Італії, де стався спалах коронавірусу. Він пройшов лабораторні обстеження в місцевій лікарні, також його інфікування коронавірусу підтвердила національна лабораторія.

Інший позитивний результат у 33-річного португальця, який повернувся з Валенсії в Іспанії. У нього виявили коронавірус після обстежень у місцевій лікарні Порто. Наразі чекають на підтвердження у національній лабораторії.

Міністерка заявила, що наразі встановлюють людей, які контактували з цими португальцями для спостереження за ними.

За останніми даними, кількість інфікованих китайським коронавірусом у світі зросла до 89 072. Більшість випадків інфікування, 80 026, зафіксували на материковому Китаї. В Італії 1 694 пацієнтів із коронавірусом, в Іспанії — 84.

З початку спалаху коронавірусу від хвороб, спричинених інфекцією, померли 3 044 людей, зокрема 54 в Ірані та 34 в Італії. Водночас 45 074 пацієнтам вдалося одужати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus