USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У пожежі на Волині постраждав чоловік, його госпіталізували з опіками

11 Лютого 2021 11:40
Минулої доби на території області ліквідували дві пожежі, одну людину госпіталізували.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

10 лютого о 14:55 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку в селі Волиця Іваничівського району.

За викликом на місце події прибули рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іваничі У ДСНС України у Волинській області та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Павлівка. Спільними діями підрозділів о 15:37 загоряння локалізоване та о 15:53 ліквідоване. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, шиферне покриття на площі 20 м2, перекриття на площі 40 м2, внутрішнє оздоблення стін на площі 35 м2.

Під час пожежі травмувався власник оселі – Микола Д. 1962 р. н. Він госпіталізований в Іваничівську ЦРЛ з діагнозом термічний опік обличчя 1-2 ст. площею 5-6%, стан середньої важкості.

Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

О 16:59 до Служби порятунку від мешканців села Романів Луцького району надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку на вул. Перемоги. На місце події виїхали бійці 1-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька.

По прибуттю вогнеборці визначили, що займання виникло в житловій кімнаті. Пожежу локалізували о 17:33, повністю ліквідували її о 17:35. На гасіння пожежі подано від пожежної автоцистерни об’ємом 8 тонн один спеціальний водяний ствол, що дозволило швидко загасити пожежу без пошуку додаткового вододжерела. Полум’я знищило покрівлю будівлі, меблі та речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus