USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У прокуратури Луцька – «роздутий» штат?

29 Січня 2014 15:51
Вдесятеро збільшилася кількість працівників прокуратури міста Луцька протягом років незалежності. Про це йшлося під час 52-ї сесії Луцької міської ради 29 січня.

Депутатів міськради повідомили, що з часу здобуття Україною незалежності штат працівників прокуратури міста збільшився з 6 до 58 чоловік, також значно збільшилася кількість працівників міліції. Було звернуто увагу на те, що під час акцій протесту у рамках луцького Євромайдану приходило до 200 правоохоронців, в тому числі, до десяти полковників. Серед старшого офіцерського складу можна побачити дуже молодих людей, що, на думку депутатського корпусу, нівелює звання офіцера.

Прокурор міста Луцька Сергій Данілін відповів, що зараз у прокуратурі міста працює 36 прокурорів, а коли він розпочинав роботу у 1991 році, у штаті було 12 працівників. Він категорично заперечив, що штат прокуратури є роздутим, адже змінився підхід до розслідування справ. Так, протягом 2013 року працівники прокуратури отримали 6500 повідомлень, з кожним з яких працював прокурор. Таким чином, на кожного з працівників припадає чимала кількість справ. Щодо кадрового потенціалу, він визнав, що рівень кваліфікації працівників не завжди відповідає вимогам, адже якість роботи залежить від досвіду. Наразі, з його слів, 80% працівників прокуратури мають стаж роботи яких становить один рік.

«Важко сказати, чи змогли ми навчити цих людей усьому та зробити з них професіоналів. Я не приймаю на роботу та не звільняю людей, а відповідаю за їхнє виховання та навчання», - зазначив прокурор міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
антипрокурор Показати IP 29 Січня 2014 18:19
Якщо на кожну людину, яка добивається своїх прав і справедливості заводити кримінал, то й 100 прокурорів буде замало. + європрапори, таблички і т.п. от чим займається славетна прокуратура
иван Показати IP 29 Січня 2014 18:57
на кожного жителя по милициянту и прокурору -на кажного працюючого по 1-му минздоху -на кожного водия по одному даишнику и так дали
знайка Показати IP 29 Січня 2014 19:36
Працюють менше року? Зате в прокуратурі, як на подіумі-молоді довгоногі дівчата...ще й приміщення добудували з готельними номерами...
поясню до знайка Показати IP 30 Січня 2014 12:38
Це для відпочинку прокурорчиків і прокуророк від важкої рутини. Трудяться роботяги, їйбо
хм Показати IP 30 Січня 2014 02:08
розігнати татових синочків з сіл забитих,типу корецького олежки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus