USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Прилуцькому заклали новий сквер: висадили 660 саджанців декоративних дерев

24 Квітня 2021 17:09
В рамках місячника з озеленення та проєкту «Озеленення планети» на території с.Прилуцьке Луцької міської територіальної громади закладено новий сквер. Висаджено 660 саджанців декоративних дерев.

Саджанці граб – 600 шт, метасеквоя – 5 шт, глід – 20 шт, 30 шт беріз та 5 павловній на загальну суму 25,5 тис. грн придбано ПрАТ «СКФ Україна» - генеральний директор Богдан Волчок, який особисто, разом зі своєю маленькою дочкою висаджував дерева у новому сквері, йдеться на сайті Луцькради.

Ініціатива з висаджування дерев реалізована в рамках проєкту «Озеленення планети». Напередодні було підписано Меморандум про співпрацю в рамках цього екологічного проєкту. Його мета – впровадження загальнодержавної екологічної ініціативи по висаджуванню дерев та іншого співробітництва у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Роботи саме на цій території організовано та проведено з ініціативи міської ради з метою створити ще один впорядкований, затишний куточок на території громади, зелену зону, де розміщені пам’ятні знаки Героям України різних часів та епох.

Участь в екологічній акції взяли секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, член виконавчого комітету Віктор Ящук, Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, староста Прилуцького старостинського округу Олександр Гурський, учні та вчителі КЗ ЗСО «Прилуцький ліцей № 29 Луцької міської ради», працівники КП «Парки та сквери м.Луцька», відділу екології міської ради.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 24 Квітня 2021 18:30
Молодці
Анонім Показати IP 24 Квітня 2021 19:07
Особливо висаджували ті хто в туфлях прийшов)
Тато Показати IP 24 Квітня 2021 23:05
Вусенко проснулася))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus