USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Путіна заявили, що Херсонщина має увійти до РФ «так само легітимно, як Крим»

11 Травня 2022 14:50
Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що приєднання окупованої Херсонської області має відбутися «легітимно, як це було з Кримом».

«Безумовно, бути чи не бути такому зверненню (про приєднання регіону до Росії), мають вирішувати жителі Херсонської області – це перше. І визначати свою долю теж мають жителі області.

Звичайно, це питання має бути чітко і ретельно вивірене та оцінене юристами та правниками, тому що, звичайно, подібні доленосні рішення повинні мати абсолютно чітке юридичне підґрунтя, бути абсолютно легітимними, як це було з Кримом», – цитує Пєскова цитує «РИА Новости».

Раніше призначені окупантами так звані владці Херсонської військово-цивільної адміністрації заявили, що проситимуть президента Росії Володимира Путіна включити Херсонську область до складу РФ.

В Офісі президента відреагували на бажання колаборантів «приєднати» Херсонську область до Росії: «Єдине звернення, яке можуть готувати «гауляйтери» Херсонської області, – прохання помилувати їх після вироку суду. Окупанти можуть просити приєднатися хоч до складу Марсу, хоч до Юпітера. Українська армія звільнить Херсон, які б ігри слів не вигадували окупанти», – написав радник голови ОП Михайло Подоляк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 11 Травня 2022 16:17
а тобі -пуцькодрил повинен легітимно відправитись на новодєвічьє чи ще якесь-там кладовище

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus