USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Раді вирішили розірвати дипломатичні відносини з РФ

30 Березня 2016 18:02
Комітет Верховної Ради України з закордонних справ ухвалив рішення про припинення дипломатичних відносин із Росією. Про це ТСН.ua заявив народний депутат України Володимир Парасюк.

Проект постанови був ухвалений під час засідання профільного комітету парламенту у середу, 30 березня.

Зі слів Парасюка, документ винесуть на розгляд після відповідного рішення на Погоджувальній Раді парламенту. Це станеться, за попередніми даними, 11 квітня.

Автрами постанови виступили народні депутати Борис Тарасюк, Володимир Парасюк, Оксана Корчинська, Юрій Шухевич і Олег Петренко.

Згідно з документом, причинами розірвання дипломатичних відносин із РФ є порушення прав громадян України, захоплення та утримання в Російській Федерації заручників, а також порушення принципів міжнародного імунітету, в тому числі стосовно народного депутата України, депутата Парламентської асамблеї Ради Європи Надії Савченко.

У разі ухвалення постанови, Кабінету Міністрів в місячний термін потрібно подати на розгляд Ради проекти законів України про припинення або зупинення міжнародних договорів з РФ; розірвати всі міжнародні договори з РФ і визначити країну, посольство та консульства якої представлятиме інтереси України. Крім того, президент має вирішити питання про припинення або зупинення дії міжнародних договорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Че Показати IP 30 Березня 2016 19:08
А чо так 'рано', йопта!
Schtirlitz Показати IP 30 Березня 2016 19:11
Так війну вже об'явіть=))
Тьотя ЗОСЯ Показати IP 30 Березня 2016 20:04
Черговий БЛЕФ . Крим москалі відтяпали 2-роки тому ,а наші народно обрані проснулися тільки тепер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus