USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У рамках масштабного туру Україною до Луцька їде Сергій Бабкін

2 Жовтня 2017 11:51
10 альбомів, сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно, участь в проекті "Брюссель", створеного Святославом Вакарчуком, тренерське крісло в найрейтинговішому вокальному шоу "Голос країни" - усе це про нього - Сергія Бабкіна, пісні якого підкорили серця слухачів, інформують організатори.

Лучан кличуть на концерт, який відбудеться у Луцьку 3 жовтня у рамках масштабного всеукраїнського туру. Захід відбудеться о 19.00 у Волинському академічному облмуздрамтеатрі ім. Т.Шевченка.

Заслужений підсумк довгої кропіткої роботи співака - тисячі проданих альбомів і понад півмільйона слухачів. Слухачів, кожен з яких на концертах не випадковий, кожен зі своєю історією, пережитою під пісні Сергія Бабкіна.

"У вересні 2002 року Сергій Бабкін на студії «М.ART» за 5 годин одним махом записує 30 пісень, які згодом стануть двома першими сольними альбомами музиканта: «УРА!» і «БІС!». Саме в цей день і почалася історія музиканта і актора Сергія Бабкіна, який всупереч законам шоу-бізнесу, форматам радіостанцій і телеканалів, тільки завдяки таланту, внутрішній чесності, вірі з боку рідних і близьких людей, став народним улюбленцем", - інформують організатори.

У вересні 2017 року, рівно через 15 років після перших "музичних кроків", Сергій Бабкін відправляється в масштабний тур Україною. І цей тур для музиканта - не тільки спосіб підвести риску чергового етапу, а й привід зібратися разом з шанувальниками та подякувати їм за весь шлях, пройдений разом.

Купити квитки можна ТУТ!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 27 Вересня 2017 09:01
Хто це такий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus